Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Sword Catcher 1 - Zwaardvanger (Hardback)

Van de wereldwijde bestsellerauteur van The Mortal Instruments komt het eerste deel van haar gloednieuwe Sword Catcher-serie. Ga mee met Kel en Lin in Zwaardvanger.

Cassandra Clare | Nederlands | 608 pagina's
Kies je product:
29,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Cassandra Clare brak internationaal door met de Kronieken van de Onderwereld. Nu is er Zwaardvanger, een nieuwe fantasyserie – in een eenmalige luxe editie.

Het begon met een diefstal. De diefstal van een jongen.

Kel is een wees, maar is gestolen om als dubbelganger – een zogeheten Zwaardvanger – van de kroonprins van Castellane door het leven te gaan. Hij en kroonprins Conor Aurelian zijn zo hecht als broers, maar Kels leven heeft maar één doel: sterven voor Conor, de persoon van wie hij houdt en wie hij haat – en van wie hij nooit vrij kan zijn.

Lin Caster is één van de Ashkar, een bevolkingsgroep die als één van de weinigen nog een greintje magie bezit. Lin waagt zich erop om de zieken en stervenden van Castellane te verzorgen met hulp van verboden kennis, inclusief haar beste vriendin Mariam.

Wanneer Kel het zwaard van een huurmoordenaar opvangt, verandert alles. Lin en Kel worden bij elkaar gebracht door de mislukte moordaanslag en worden meegesleurd in het web van de mysterieuze Voddenraperkoning, de criminele heerser van Castellane’s onderwereld. De gemoederen lopen hoog op in Castellane. Zullen de ontdekkingen van Lin en Kel hun land in oorlog storten – en de wereld in chaos?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Cassandra Clare
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy

Reviews

Zwaardvanger (Hardback)
Schrijf als eerste een review!