Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Van dit boek krijg je nog meer zin in het leven (Paperback)

Lichte tips voor een betekenisvol leven, omdat zingeving een van de belangrijkste pijlers is voor een lang en gelukkig leven. (Meer nog dan gezond eten en voldoende beweging!)

Catelijne Elzes | Nederlands | 144 pagina's
Kies je product:
20,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In 'Van dit boek krijg je nog meer zin in het leven' geeft journalist Catelijne Elzes lichte tips voor een betekenisvol leven. Zingeving is een van de belangrijkste pijlers voor een lang en gelukkig leven, meer nog dan gezond eten en voldoende beweging. Er wordt vaak ingewikkeld over gedaan, maar het is eenvoudig: weet waar je hart sneller van gaat kloppen. Zoals bijvoorbeeld je buurt groener maken of koffiedrinken met een eenzame oudere. Alles kan en elke stap telt. Dit boek staat vol oefeningen, tips van deskundigen en vrolijke illustraties. Zo wordt zingeving vinden simpel en krijg je (nog meer) zin in het leven!

Journalist Catelijne Elzes is schrijfdocent aan de Hogeschool van Amsterdam, schrijft samen met huisarts Tamara de Weijer de Eet beter-boeken én coacht andere schrijvers. Ook werkt ze voor Flow, Happinez, Libelle (Gezond) en PlusMagazine.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Catelijne Elzes
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Van dit boek krijg je nog meer zin in het leven (Paperback)
Schrijf als eerste een review!