Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462723375_front_cover
1 / 1

Beginnen met leidinggeven (E-book)

Alle praktische modellen, theorieën en tips die je nodig hebt om een goede start te kunnen maken als beginnend leidinggevende.

Charlotte Staats, Anja Hilgers | Nederlands | 136 pagina's
Kies je product:
21,00

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Leidinggeven is een prachtig vak. Je bent op een plek waar je invloed kunt uitoefenen, waar je ruimte krijgt voor je plannen en ideeën, en waar je je collega's kunt ondersteunen en motiveren. Maar op de momenten dat het lijkt alsof al het gedoe in je organisatie op jouw bureau landt, kan het ook wel eens zwaar en ingewikkeld zijn. Eén ding is zeker: als beginnend leidinggevende zul je veel gaan leren over leidinggeven én over jezelf.

Met dit boek bieden we jou als beginnend leidinggevende daarbij houvast. In Beginnen met leidinggeven vind je alle modellen, theorieën en tips die je nodig hebt om een goede start te kunnen maken. En we maken het vooral praktisch. Hoe bereid je je goed voor? Wat gaat je helpen in die eerste weken en maanden? En wat doe je op moeilijke momenten? We helpen je om een manier van leidinggeven te vinden die bij jou past. Zodat je trouw blijft aan wie je bent, maar ook de moed hebt om nieuwe dingen uit te proberen, lastige kwesties aan te gaan en te groeien als persoon en als leider.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Charlotte Staats, Anja Hilgers
  • UitgeverijUitgeverij Thema

Reviews

Beginnen met leidinggeven (E-book)
Schrijf als eerste een review!