Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Wat en Hoe Onderweg - Madeira (E-book)

De reisgids Wat & Hoe Hoogtepunten Madeira, met insider tips, Top 10 hoogtepunten, wandelingen en informatie over de verschillende wijken en diverse kaarten en plattegronden.

Christopher Catling | Nederlands | 359 pagina's
6,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

LET OP - dit boek is niet geschikt voor zwart-wit e-readers

Wat & Hoe Select Madeira is de ideale reisgids voor een korte vakantie of stedentrip. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Select biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar Madeira

Madeira is dankzij zijn landschap en klimaat heel het jaar aantrekkelijk. In de winter, als het in Noord-Europa koud is, koestert het zuidelijke Madeira zich in een zacht zonnetje. In de zomer, als een verzengende hitte Zuid-Europa uitgedroogd achterlaat, blijft het eiland een subtropisch paradijs, en de lucht is zwaar van bloemengeuren.

Op Madeira is het uitzicht na iedere bocht anders; je ziet er golven die op de kale rotsen slaan, vulkanisch gesteente dat glanst in de ondergaande zon, en valleien vol piepkleine velden die een lappendeken van trapvormige terrassen vormen. Dit eiland is een prachtig stukje Portugal.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Christopher Catling
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Madeira (E-book)
Schrijf als eerste een review!