Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De dood is slechts een droom (Paperback)

Hoop en zingeving aan het einde van het leven

Christopher Kerr | Nederlands | 224 pagina's
Kies je product:
23,90

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Dit prachtig geschreven boek vol levensechte personen en verhalen, is ten diepste een ode aan ons vermogen om van het sterven een diep en betekenisvol proces te maken. 'De dood is slechts een droom' levert een belangrijke bijdrage aan ons inzicht in het grootste raadsel van de geneeskunde en de mensheid als geheel.

Christopher Kerr is arts in een hospice. Aan de hand van gesprekken met meer dan 1400 patiënten en ruim tien jaar aan gegevens, toont hij aan dat de dromen en visioenen kort voor het overlijden buitengewone ervaringen zijn, die het stervensproces humaner maken. Naast de realiteit van de fysieke dood vinden ongeziene processen plaats die juist heel levensbevestigend zijn. Ze geven het leven zijn betekenis terug en markeren de overgang van angst en verdriet naar verzachting en acceptatie.

*

Christopher Kerr is directeur en hoofd van de medische staf van Hospice Buffalo. Hij werd geboren en groeide op in Toronto. Kerr behaalde een master en PhD in neurobiologie en rondde zijn studie interne geneeskunde af aan de University of Rochester. Zijn onderzoek kreeg internationale aandacht, onder andere in The New York Times, The Atlantic Monthly en op de BBC.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Christopher Kerr
  • Vertaler(s)Ronald Hermsen
  • UitgeverijSamsara Uitgeverij b.v.
  • ImprintSamsara Uitgeverij b.v.

Reviews

De dood is slechts een droom (Paperback)
Schrijf als eerste een review!