Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

10 stappen - In 10 stappen lekker in je vel (E-book)

Beweeg eenvoudig naar een gezond leven

Cisca den Boer | Nederlands
Kies je product:
9,95

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Je kent de acrobatiek van alle ballen in de lucht houden als geen ander. Je bent een kanjer en staat voor iedereen klaar, in je gezin, op je werk en in je sociale leven. Soms verlang je naar rust en meer tijd voor jezelf. Kun jij wel wat hulp gebruiken om lekker in je vel te zitten in de dagelijkse hectiek? Lees dan dit boek.

Stel je eens voor dat je elke situatie aankan zonder gedoe en stress en dat je meer tijd en energie hebt voor de dingen waar jij blij van wordt. Cisca geeft je praktische handvatten om ervoor te zorgen dat je energiek blijft en dat je voelt wanneer het tijd is om je grenzen te stellen. Je leert dat je (al) goed bent zoals je bent. Dat maakt je een leuker mens voor jezelf en je omgeving. Wie wil dat nou niet?

Het achterliggende gedachtegoed van dit boek is grotendeels gebaseerd op de Chinese bewegingsleer Chi Neng Qigong, ook wel bewegende meditatie genoemd. Ook als je niets met Qigong hebt, helpt de algemene kennis en wijsheid je verder door de heldere uitleg over de werking van je brein, emoties, lichaam en invloed op je energie.

Elke stap geeft inzicht in de logica achter gevoel en verstand. In heldere praktijk-voorbeelden herken je jezelf. Via de opdrachten krijg je meer rust en energie.

Zo beweeg jij eenvoudig naar een gezonder leven.

OVER DE AUTEUR:

Cisca den Boer is maatschappijhistoricus, communicatie-adviseur en Qigong-trainer & -coach. Ze is getraind in het snel opsporen van 'energielekken' en pakt deze pragmatisch aan via gecombineerde inzichten uit diverse disciplines. Aan de hand van de eeuwenoude leer van Chi Neng Qigong helpt ze mensen om met meer gemak, verbinding en plezier voluit te leven.

RECENSIE:

'Spot on! Dit heerlijke, no-nonsenseboek neemt je in zo'n vaart mee langs de tien meest essentiële stappen voor een moeiteloos leven, dat je alleen al door het te lezen in beweging komt.' - Vida van der Veer

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Cisca den Boer
  • UitgeverijExpertboek
  • ImprintExpertboek

Reviews

In 10 stappen lekker in je vel (E-book)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie 10 stappen

isbn-9789492926876_front_cover
9,95

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789492926647_front_cover
9,95

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789492926616_front_cover
9,95

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789492926838_front_cover
9,95

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)