Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Weekend weg wandelgids (Paperback)

De mooiste routes en leukste hotels

Praktische wandelgids in handformaat over lifestylewandelen tijdens een weekendje weg. Nouveau-hoofdredacteur Claudia Straatmans beschrijft 50 wandelroutes en hotels in binnen- en buitenland.

Claudia Straatmans | Nederlands | 216 pagina's
Kies je product:
21,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Wandelinspiratie + lifestyletips voor een waanzinnig weekend weg in een formaat die zo in je tas past

Wandelen is goed voor je. Het maakt je hoofd leeg, is laagdrempelig en vooral heel leuk. Als je eenmaal het loopvirus te pakken hebt, smaakt het algauw naar meer. Zo merkte ook ‘de wandelende hoofdredacteur’ Claudia Straatmans, die steeds vaker de vraag kreeg: waar kan ik naartoe om een weekend mooi te wandelen?

In de Weekend Weg Wandelgids vind je twintig waanzinnige weekendbestemmingen in eigen land van waaruit je veertig wandelroutes kunt lopen. Deze praktische gids – met overzichtelijke kaartjes – voert je langs de mooiste plekken in alle provincies van Nederland.

Net als in haar eerdere wandelboeken geeft Claudia Straatmans in de Weekend Weg Wandelgids volop lifestyletips. Van wijn drinken in een bekroonde Achterhoekse wijngaard tot lunchen in een Veluwse uitspanning die ooit door koning Willem iii gefrequenteerd werd. Ook verzamelde ze de bijzonderste plekken om te overnachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van slapen in een oude bunker? Of in een tot vijfsterrenhotel getransformeerd vijftiendeeeuws klooster?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Claudia Straatmans
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Weekend weg wandelgids (Paperback)
Schrijf als eerste een review!