Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ankertjes 367 - Ayurveda (Paperback)

gezondheid voor iedereen

Wat is ayurveda en hoe kun je het toepassen? Ayurveda van Coen van der Kroon staat vol praktische tips waarmee je meteen aan de slag kunt.

Coen van der Kroon | Nederlands | 128 pagina's
Kies je product:
15,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Ayurveda is een oude wetenschap die gaat over gezondheid en levensenergie. Het is een universeel systeem, vandaar dat het ook hier in het westen zo gemakkelijk aan populariteit wint. Je hoort en ziet het woord ayurveda steeds vaker. Maar wat is ayurveda nu precies? Waar staat het woord ayurveda voor? En wat betekenen nu precies die drie dosha's vata, pitta en kapha waarover in ayurveda altijd wordt gesproken, bekend van bijvoorbeeld vata-, pitta- en kapha-thee?

In dit Ankertje vind je een antwoord op die vraag. En op een manier die voor iedereen goed te begrijpen is. Omdat ayurveda niet alleen staat voor een ingewikkelde vorm van natuurgeneeskunde, maar tegelijkertijd ook voor een gezondheidsleer die voor iedereen op eenvoudige wijze toe te passen is. Ook in een modern en westers leven.

Dit Ankertje geeft een aantal praktische tips waarmee je meteen aan de slag kunt voor je eigen wel-zijn, op het gebied van leefstijl, voeding en huidverzorging.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Coen van der Kroon
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Ayurveda (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Ankertjes