Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Misdaadmanifest (Paperback)

New York jaren ’70, wederom volgens wij Ray’s struggle (Harlem Shuffle) om overleven zonder van het rechte pad af te dwalen. Lukt hem dat ?

Colson Whitehead | Nederlands | 400 pagina's
Kies je product:
24,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het zijn de jaren zeventig en de misdaad viert hoogtij in New York. Ray Carney, familieman, huisbaas en (ogenschijnlijk) keurige eigenaar van een goedlopende meubelzaak in Harlem, heeft zijn dubbelleven als heler afgezworen. Hij is vastberaden om op het rechte pad te blijven. Totdat zijn dochter hem smeekt om kaarten voor The Jackson 5. Het kan vast geen kwaad om Munson, zijn oude contactpersoon bij de politie en een beruchte fixer, een gunst te vragen. Munson eist een wederdienst en plotseling wordt het voor Carney ingewikkeld, zelfs levensbedreigend om zich te onttrekken aan het spel...

Ondertussen probeert Carneys oude vriend en wapenbroeder Pepper mee te komen met de veranderende mores van de Harlemse onderwereld. En om af en toe een klusje te klaren. Uiteindelijk zullen Carney en Pepper het samen moeten opnemen tegen de ongure, gewelddadige en corrupte machthebbers van hun aftakelende metro-pool. Maar het juiste doen heeft altijd zijn prijs.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Colson Whitehead
  • Vertaler(s)Harm Damsma
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintAtlas Contact

Reviews

Misdaadmanifest (Paperback)
Schrijf als eerste een review!