Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vijftien lessen die kleurrijke basisscholen ons leren (Paperback)

Wat kunnen we leren van de kleurrijke ‘zwarte school’? Dit boek spreekt niet alleen over het basisonderwijs, maar over de samenleving als geheel.

Cordula Rooijendijk | Nederlands | 144 pagina's
Kies je product:
19,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Slecht onderwijs. Lerarentekorten. Ingewikkelde kinderen. Op kleurrijke ‘zwarte’ basisscholen lijkt van alles mis. Maar wie er gaat kijken, ziet dat het beeld dat er in onze samenleving van deze scholen bestaat aanpassing behoeft. Want welk type school levert bijvoorbeeld het hoogst mogelijke advies af voor de middelbare school? Dat is de islamitische basisschool.

Cordula Rooijendijk, directeur van een basisschool in Amsterdam, bezocht tientallen kleurrijke scholen en vond er antwoorden op vragen, ook op die waarop ze geen antwoord zocht. Over hoe je echt goed onderwijs inricht, bijvoorbeeld. Want natuurlijk kampen kleurrijke scholen met grote uitdagingen. Maar desondanks, of misschien wel juist daardoor, gebeuren er ook heel bijzondere dingen, waarover je vrijwel nooit iets hoort in de media. Zo komt Rooijendijk in haar prikkelende boek met vijftien lessen en met kantelende beelden over het basisonderwijs, zoals:

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Cordula Rooijendijk
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintAtlas Contact

Reviews

Vijftien lessen die kleurrijke basisscholen ons leren (Paperback)
Schrijf als eerste een review!