Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789043929905_front_cover
1 / 1

Alcoholvrijer (E-book)

Minder drinken, meer leven

Wijnliefhebber Cynthia Schultz, bekend van haar blog Cynthia.nl, besluit van de een op de andere dag te stoppen met het drinken van alcohol. In haar boek ‘Alcoholvrijer’ deelt ze haar ervaringen.

Cynthia Schultz | Nederlands | 138 pagina's
Kies je product:
6,99
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Goede voornemens actie: bestel ‘Alcoholvrijer’ en krijg gratis toegang tot de ’30 dagen Alcoholvrijer challenge’ t.w.v. €39,95 van Cynthia Schultz.

Meedoen werkt als volgt: bestel het boek vóór 30 december en mail je aankoopbewijs naar promotie@kosmosuitgevers.nl met als onderwerpregel ‘challenge alcoholvrijer’. Je ontvangt dan een code voor gratis toegang van de cursus. Deze start in januari.

Van een leven vol alcohol - wijnreisje hier, proeverij daar, etentjes, feestjes, fijne avondjes op de bank met een goed glas – naar helemaal niks. Wijnliefhebber en ondernemer Cynthia Schultz besluit van de ene op de andere dag te stoppen met drinken.

Het blijkt een zoektocht te zijn naar zichzelf, naar ontspanning, naar wat ze zoekt in alcohol, naar wie ze is zonder dat glas wijn en naar de echte lol in het leven. Ze ontdekt dat alcohol meer invloed op haar leven had dan ze dacht. In Alcoholvrijer deelt ze haar ervaringen. Een persoonlijk onderzoek naar een alcoholvrijer leven: wordt het voor altijd stoppen of wordt het minder drinken?

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Cynthia Schultz
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Alcoholvrijer (E-book)
Schrijf als eerste een review!