Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789401918510_front_cover
1 / 2

Alle wegen leiden naar Babel (Paperback)

De voorgeschiedenis van de Zijderoute

In ‘Alle wegen leiden naar Babel’ beschrijft Daan Nijssen de voorgeschiedenis van de Zijderoute. Eerder debuteerde hij zeer succesvol met zijn boek ‘Het wereldrijk van het Tweestromenland’.

Daan Nijssen | Nederlands | 352 pagina's
Kies je product:
29,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In ‘Alle wegen leiden naar Babel’ beschrijft Daan Nijssen de voorgeschiedenis van de Zijderoute. Want de Zijderoute ontstond niet vanuit het niets. In het Midden-Oosten waren al duizenden jaren complexe handelsnetwerken aanwezig waarvan Babel, in het oude Mesopotamië, het kloppende hart was. Hier ontstond een niet-aflatende vraag naar luxegoederen, die de drijvende kracht vormde achter de opkomst en ondergang van wereldrijken, en de beschavingen van Mesopotamië, Egypte, India, China en Rome voorgoed met elkaar verbond.

Daan Nijssen debuteerde zeer succesvol met ‘Het wereldrijk van het Tweestromenland’. In zijn tweede boek, ‘Alle wegen leiden naar Babel’, toont hij aan hoe duizenden jaren vóór de Zijderoute goederen, technologie, kennis, kunst en religie de weg tussen oost en west al hadden gevonden.

“Nijssen heeft met ‘Het wereldrijk van het Tweestromenland’ een populair-wetenschappelijk boek geschreven van internationale allure.” **** – NRC

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Daan Nijssen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintOmniboek

Reviews

Alle wegen leiden naar Babel (Paperback)
Schrijf als eerste een review!