Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Versplinterd (E-book)

Als Rachel bijkomt na een flauwte blijkt haar leven heel anders te zijn dan ze zich herinnert: het ongeluk van vijf jaar geleden is nooit gebeurd, zij en Matt zijn nog bij elkaar en Jimmy leeft nog..

Dani Atkins | Nederlands | 205 pagina's
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Versplinterd, de schitterende debuutroman van Dani Atkins, is voor alle fans van Jojo Moyes' Voor jou. Het boek ging in Engeland al ruim 300.000 keer over de toonbank en heeft een schare trouwe fans opgebouwd.

Wat als je de kans krijgt om je leven over te doen?

Vijf jaar geleden stortte Rachels wereld in toen bij een ongeluk haar beste vriend Jimmy overleed en zijzelf gewond raakte. Haar relatie met Matt overleefde de klap niet, ze verhuisde naar Londen en van haar dromen is niets terechtgekomen. Nu ziet ze de vriendengroep van vroeger weer voor het eerst bij een etentje omdat haar beste vriendin gaat trouwen.

Als ze die avond Jimmy’s graf bezoekt, wordt ze overmand door hoofdpijn en raakt buiten bewustzijn. Als ze bijkomt, blijkt haar leven heel anders te zijn dan ze zich herinnert: het ongeluk van vijf jaar geleden is nooit gebeurd, zij en Matt zijn nog bij elkaar, en Jimmy leeft nog... Rachel kan het niet geloven, het is bijna te mooi om waar te zijn. Of is ‘bijna’ niet het goede woord…?

'Deze debuutroman is een enorme hit. Een auteur van wie we nog grootse dingen kunnen verwachten!' The Sun

‘Absoluut een van mijn favoriete boeken dit jaar!’ Cosmo

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Dani Atkins
  • Vertaler(s)Els Franci-Ekeler
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Romans & Spanning

Reviews

Versplinterd (E-book)
Schrijf als eerste een review!