Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789021045498_front_cover
1 / 1

Reddende engelen (E-book)

Een meeslepend en verbluffend eerbetoon aan ongelooflijk moedige verpleegsters in donkere tijden.

Danielle Steel | Nederlands
Kies je product:
Pre-order
Het nieuwste e-book van Danielle Steel verschijnt op 14-5-2024
Op de dag van verschijnen op je e-reader hebben? Reserveer dan nu bij Boekenwereld:
€ 12,99
Voeg dit e-book toe aan je winkelwagen en reken veilig en betrouwbaar af. Op 14-5-2024 ontvang je de downloadlink in je mailbox en account.
Veilig betalen met:

De Tweede Wereldoorlog brengt zes reddende engelen samen. Opmerkelijke jonge verpleegsters, die de uitdagingen van oorlog en het vele liefdesverdriet als onbezongen helden het hoofd bieden.

Audrey Parkers leven verandert voorgoed wanneer op 7 december 1941 Pearl Harbor wordt aangevallen, waar haar getalenteerde broer als marinepiloot gestationeerd was. Gedreven om haar steentje bij te dragen, besluit ze samen met haar vriendin Lizzie het leger te dienen en begint ze een nieuw avontuur als verpleegster.

Terwijl Audrey en Lizzie dagelijks hun leven wagen in gevaarlijke missies, sluiten ze zich aan bij het prestigieuze Medical Air Evacuation Transport Squadron en vliegen ze regelmatig naar vijandelijk gebied om gewonde soldaten te helpen. Tijdens hun reis ontmoeten ze een opmerkelijke groep medeverpleegsters: Alex, die een diepe wens heeft om de wereld te veranderen; Louise, een briljante geest die met raciale vooroordelen in het zuiden is opgegroeid; Pru, een onzelfzuchtige leider met een gouden hart; en Emma, wier vastberadenheid en zelfvertrouwen haar aansporen tot buitengewone toewijding aan haar patiënten.

Hoewel ze beseffen dat ze nooit hoge rangen zullen bereiken, of veel loon, zullen deze reddende engelen alles geven in hun strijd voor vrijheid.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Danielle Steel
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Reddende engelen (E-book)
Schrijf als eerste een review!