Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Even aan mijn moeder vragen (E-book)

Wat als je op zoek bent naar je biologische vader, maar je moeder weigert te vertellen wat ze – nu nog – weet? Hoever ga je om je vader te vinden?

Danielle van Helden | Nederlands
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In Even aan mijn moeder vragen loopt Iris met liefde de benen uit het lijf op haar werk in theatercafé Westeinde. Maar achter haar stralende glimlach schuilt een groot verlangen: ze is wanhopig op zoek naar haar biologische vader. Haar zoektocht lijkt vast te zitten en de enige die haar meer kan vertellen is haar eigenzinnige en jongdementerende moeder, maar die weigert om ook maar iets los te laten.

Dan dwingt een plotselinge en heftige gebeurtenis haar moeder een verpleeghuis in, waar de charmante zorgmanager Oscar het enige lichtpuntje in de situatie lijkt. Wanneer Iris’ moeder meer en meer in het verleden gaat leven, begint zij steeds vaker over een oude jeugdliefde. Zou dat Iris’ biologische vader kunnen zijn? Iris’ besluit staat vast: ze moet en zal haar vader opsporen, voordat haar moeder alles is vergeten…

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Danielle van Helden
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Even aan mijn moeder vragen (E-book)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een ijzersterke en mooie feelgood met diepgang. Danielle van Helden heeft een enorm levendige, vlotte en luchtige schrijfstijl en weet op originele wijze heftige thema's in een mooi verhaal te gieten.

Kim Coenen op 16 nov 2023