Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het begint met een geheim (Paperback)

Het probleem met een geheim is dat je nooit kunt voorspellen wat de gevolgen zijn… Een romantisch en ontroerend feelgoodverhaal van Danielle van Helden. Voor de lezers van Jill Mansell.

Danielle van Helden | Nederlands | 272 pagina's
Kies je product:
21,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In Het begint met een geheim staat het leven van Suus al een tijdje stil. Ze werkt al jaren in dezelfde kringloopwinkel, terwijl ze eigenlijk droomt van een eigen atelier waar ze met schilderen haar geld kan verdienen. Ook in de liefde gebeurt er weinig. Haar baas en beste vriend Stan probeert echter de boel een beetje op te porren: Suus gaat op een blind date, maar hij blijkt verschrikkelijk! Net wanneer ze denkt dat de avond niet erger kan, veroorzaakt ze een ernstig auto-ongeluk…

Suus wordt gearresteerd door de knappe politieagent Chris en moet een nacht in de cel doorbrengen. Op het politiebureau ontdekt ze dat door haar toedoen de zeventienjarige Emma in het ziekenhuis is beland. Getergd door schuldgevoel besluit Suus – weer op vrije voeten – bij haar langs te gaan. Het klikt direct, alleen houdt Suus één klein detail achter: zíj heeft Emma aangereden. Durft Suus haar uiteindelijk de waarheid te vertellen?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Danielle van Helden
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Het begint met een geheim (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Suus haar leven staat volledig op z'n kop. Ze heeft met alcohol op met haar auto een tienermeisje aangereden. Het verhaal heeft vaart, humor, romantiek en rauwe emoties zijn voelbaar. Knap geschreven.

Karin van de Ruit-Schouten op 4 okt 2023