Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Kapitein Onderbroek 2 - Kapitein Onderbroek en de aanval van de pratende plees (Hardback)

Sjors en Harold verzinnen een nieuw stripverhaal. Ze kopiëren de strip per ongeluk op een inzending voor de uitvindwedstrijd van school: een kopieerapparaat dat van afbeeldingen echte wezens maakt.

Dav Pilkey | Nederlands | 160 pagina's
17,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Kapitein Onderbroek en de aanval van de pratende plees is het tweede deel in de supergrappige graphicnovelserie van Dav Pilkey. Volledig in kleur, voor kinderen vanaf 8 jaar. Bekend van de succesvolle Netflix-serie en film.
Sjors en Harold mogen niet meedoen met de uitvindwedstrijd op school, en besluiten de boel te saboteren. Jammer genoeg worden ze gesnapt, en de directeur sluit hen op in zijn kantoortje. Daar verzinnen Sjors en Harold een nieuwe strip: 'De aanval van de pratende plees'. Ze kopiëren de strip per ongeluk op een van de uitvindingen voor de wedstrijd: een kopieerapparaat dat van afbeeldingen echte wezens kan maken. Dat is het begin van een nieuw avontuur vol superkracht van Kapitein Onderbroek!

Dit boek bevat veel illustraties, een strip over de aanval van de pratende plees en natuurlijk een paar omsla-no-scopen, waarbij je door een bladzijde te bewegen echte animaties te zien krijgt!

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Dav Pilkey
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Jeugd

Reviews

Kapitein Onderbroek en de aanval van de pratende plees (Hardback)
Schrijf als eerste een review!