Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

In verbinding met de Arcturiërs (Paperback)

De transformatie van de Aarde

David K. Miller | Nederlands | 352 pagina's
24,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Dit boek bevat de meest recente doorgevingen van Juliano, de Arcturiërs en twee gidsen die van Andromeda afkomstig zijn: Heylang en Gurhan. Ze spreken over onder meer kosmische spiritualiteit, de evolutie van onze planeet, het elkaar doorkruisen van dimensies, bewustzijn en de noösfeer en eenheidsbewustzijn. Daarnaast geven zij een inkijkje in de manier waarop de leden van de overkoepelende Galactische Raad met elkaar communiceren.

Vanuit hun vijfdimensionale Arcturiaanse inzichten vertellen zij verder over individuele en planetaire genezing. Hierbij delen zij de allernieuwste kennis over ascensie, zoals nieuwe spirituele technieken om dit proces te ondersteunen, waaronder het auraversterkende ‘twinkelen’. Je leert hoe je zelf met nieuwe planetaire en kwantumgenezingstechnieken en kosmisch bewustzijn kunt werken en hoe de techniek ‘biorelativiteit’ kan helpen om onze planeet te herstellen.


David K. Miller is een ervaren psycholoog en psychotherapeut. Na vijfendertig jaar op de traditionele manier gewerkt te hebben, richt hij zich nu uitsluitend op de psychologie van de ziel. Hij heeft diverse therapeutische methodes ontwikkeld en vele artikelen en boeken geschreven.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)David K. Miller
  • UitgeverijUitgeverij Akasha
  • ImprintUitgeverij Akasha

Reviews

In verbinding met de Arcturiërs (Paperback)
Schrijf als eerste een review!