Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462746299_front_cover
1 / 1

UCALL - Rechtsvergelijkend onderzoek naar de vergoeding van schade als gevolg van (voormalige) steenkoolwinning in Nederland, België en Duitsland (E-book)

E. Bauw, E.G.D. van Dongen, M. van Kogelenberg, M.M.P. van Rede | Nederlands
33,50

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In deze publicatie brengen de onderzoekers van Ucall (Utrecht Centre for Accountability and Liability Law) de regelgeving en jurisprudentie in kaart met betrekking tot vergoeding van schade als gevolg van mijnbouwactiviteiten in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast schetsen ze zo goed mogelijk een beeld van de bestaande uitvoeringspraktijk waar het gaat om de afwikkeling van die schadeclaims.

Dit onderzoek vond plaats in opdracht van de minister van Economische Zaken nadat in Zuid-Limburg onrust is ontstaan over recente schadegevallen, die mogelijk verband houden met mijnbouwactiviteiten die daar tot in de jaren zeventig op grote schaal hebben plaatsgevonden.

In het kader van dit onderzoek is gesproken met diverse vertegenwoordigers van betrokken organisaties, wetenschappers en andere personen en organisaties in de onderzochte landen.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)E. Bauw, E.G.D. van Dongen, M. van Kogelenberg, M.M.P. van Rede
  • UitgeverijBoom uitgevers Den Haag

Reviews

Rechtsvergelijkend onderzoek naar de vergoeding van schade als gevolg van (voormalige) steenkoolwinning in Nederland, België en Duitsland (E-book)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie UCALL