Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De Missus (E-book)

E L James | Nederlands | 367 pagina's
Kies je product:
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Maxim Trevelyan, graaf van Trevethick tegen wil en dank, heeft de liefde van zijn leven tot in de wildernis van Albanië achtervolgd. Hij heeft voor haar gevochten en haar voor zich gewonnen, maar met het mes op de keel moet hij nu ook met haar trouwen. Kan deze voormalige casanova ooit een goede echtgenoot worden? Of zullen Maxims beruchte reputatie en de schandalige geheimen van zijn aristocratische familie zijn nieuwgevonden geluk kapotmaken? Alessia Demachi trotseerde kidnappers, was smokkelaars te slim af en veroverde het hart van de man van haar dromen, maar kan ze dit huwelijk ook doen slagen? Geconfronteerd met Maxims lugubere verleden, zijn onaangename familie en het gefluister van de Londense elite wordt Alessia's positie steeds onzekerder. Zal ze ooit echt Maxims gravin worden of zal ze voor eeuwig gezien worden als zijn schoonmaakster?

Van de majestueuze bergen van Albanië, door het idyllische Engelse platteland, tot de schimmige glamour van modern Londen is De Missus een betoverende reis van liefde, verlangen, acceptatie en verlossing.

E L James werd door Time Magazine verkozen tot een van de meest invloedrijke mensen ter wereld. Vijftig tinten grijs stond 133 weken aaneen in de New York Times-bestsellerlijst. Wereldwijd zijn van de Vijftig tinten serie 165 miljoen exemplaren verkocht in vijftig talen. James was intensief betrokken bij de succesvolle verfilmingen van de serie. Ze woont met haar man en twee kinderen in West-Londen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)E L James
  • Vertaler(s)Demir Hilbrands, Gabriëlla van Karsbergen, Emilin Lap, Lindsay Text & Translation, Sophie van Vliet
  • UitgeverijPrometheus, Uitgeverij
  • ImprintPrometheus

Reviews

De Missus (E-book)
Schrijf als eerste een review!