Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Creatief denken (Paperback)

slimme technieken om problemen op te lossen

Edward de Bono | Nederlands | 199 pagina's
Kies je product:
20,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Slimme technieken om problemen op te lossen

Van de hand van Edward de Bono, bestsellerauteur van onder meer Zes denkende hoofddeksels en Gym voor je geest, is er nu het allesoverkoepelende magnum opus: Creatief denken. Met dit boek wil hij ons aanzetten ons denken te vernieuwen.

Veel conflicten en problemen – van honger en oorlog tot onze eigen problemen thuis en op het werk – blijven onopgelost. Niet omdat ze niet op te lossen zijn, maar doordat we ze al jaren- of eeuwenlang op dezelfde manier bekijken. We kunnen de oplossing eenvoudigweg nog niet bedenken. De Bono beschrijft in Creatief denken de ontwikkeling van ons denken, legt uit hoe ons brein werkt en reikt ons vervolgens simpele, praktische en effectieve technieken aan om creatief te denken. Enkele van deze technieken zijn bekend uit zijn vorige boeken, zoals het lateraal denken en de zes denkende hoofddeksels, andere zijn nieuw ontwikkeld.

Met Creatief denken leggen we de denklat een stuk hoger en leren we slimmer denken, waardoor we – zowel op persoonlijk als op zakelijk niveau – problemen creatiever oplossen en succesvoller worden.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Edward de Bono
  • Vertaler(s)Tijmen Roozenboom
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintBusiness Contact

Reviews

Creatief denken (Paperback)
Schrijf als eerste een review!