Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789493222670_front_cover
1 / 2

10 stappen - In 10 stappen een succesvolle 2e spoorcoach (Paperback)

Ga vol zelfvertrouwen aan de slag met begeleiding van spoor 2 re-integratie

Eliane van Beukering | Nederlands
Kies je product:
17,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Ben jij loopbaancoach en wil je je werkzaamheden uitbreiden naar 2e-spoor-coaching? Het begeleiden van mensen die vanwege ziekte een andere baan moeten zoeken in een 2e-spoortraject vraagt veel meer kennis en vaardigheden dan je in eerste instantie zou verwachten.

Wil je weten:

hoe je een 2e-spoortraject vormgeeft?

welke problemen je kunt tegenkomen?

hoe je de Wet verbetering poortwachter toepast in je 2e-spoortraject?

hoe je iemand in beweging krijgt die eigenlijk niet weg wil bij zijn huidige werkgever?

wat jouw verantwoordelijkheden zijn in het traject?

In dit boek leert Eliane je hoe je omgaat met de verschillende petten die je op hebt als 2e-spoorcoach. Je bent zowel loopbaanadviseur als arbeids-marktspecialist, juridisch adviseur en mediator. En dan wordt vaak ook nog van je verwacht dat je begrijpt wat alle ziektes en beperkingen betekenen voor de (on)mogelijkheden om een andere baan te vinden.

Een goed 2e-spoortraject kenmerkt zich door sterke inhoudelijke begeleiding, brede kennis van zaken en duidelijke grenzen. Dit boek neemt je stap voor stap mee in hoe jij adequaat en vol zelfvertrouwen een 2e-spoortraject neerzet. Af en toe confronterend, maar met één doel: de beste begeleiding en passend werk voor jouw coachee.

OVER DE AUTEUR:

Eliane van Beukering is sociaal bedrijfskundig adviseur, loopbaan- en mobiliteitsadviseur en 2e-spoorcoach. Ze is deskundig op het gebied van re-integratie, inzetbaarheid en sociale zekerheid en 2e-spoorcoaching. Ze geeft onder andere training en coaching aan 2e-spoorcoaches. Haar passie: werken vanuit de intrinsieke motivatie van mensen en coachees het gevoel geven dat zij zelf de regie in handen hebben.

RECENSIE:

‘Eliane geeft het begrip 2e spoor een nieuwe lading. Zij maakt van wat voor velen een verplicht nummertje is, een inspirerende zoektocht naar werkplezier. De lezer krijgt met dit boek een unieke kans om te profiteren van haar ervaring en inzichten!’

Diederik Gallas, directeur Gezond in Bedrijf Business School

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Eliane van Beukering
  • UitgeverijExpertboek
  • ImprintExpertboek

Reviews

In 10 stappen een succesvolle 2e spoorcoach (Paperback)
Schrijf als eerste een review!