Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789020221572_front_cover
1 / 1

Het handleesboek (E-book)

Breng lijn in je leven

Handlezen is een prachtige manier om inzicht te krijgen in je karakter, talenten, relaties, ambities, valkuilen, uitdagingen en verlangens, maar ook je lichamelijke gesteldheid en gezondheidstoestand.

Ellen Duim | Nederlands
Kies je product:
€ 12,99
Helaas, dit boek is uitverkochtDeze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant.

Handlezen is een prachtige manier om inzicht te krijgen in je karakter, talenten, relaties, ambities, valkuilen, uitdagingen en verlangens, maar ook bijvoorbeeld je lichamelijke gesteldheid en gezondheidstoestand. Het is echt een ontmoeting met jezelf; je handen zijn als het ware je dagboek.

Voor Ellen Duim is handlezen al meer dan twintig jaar haar passie, haar werk en haar leven. Ze leest handen in haar praktijk, leidt anderen op tot handlezer(es) en geeft workshops en lezingen door het hele land. Jij kunt nu ook aan de slag, namelijk met 'Het handleesboek'!

'Het Handleesboek' bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte, waarin onder andere thema's als 'balans in je leven', 'communicatie met jezelf en de ander' en 'het vinden van je passie' aan bod komen. Het is een echt doe-boek: veel beeld, tips, oefeningen en praktijkvoorbeelden om meteen aan de slag te gaan. Aan het eind van dit boek zul je meer over jezelf te weten zijn gekomen en hebben ook de handen van geliefden en vrienden geen geheimen meer voor je!

LET OP!: Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ellen Duim
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Het handleesboek (E-book)
Schrijf als eerste een review!