Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Wat je lichaam vertelt (Paperback)

Een praktische gids voor energetisch lichaamswerk

Ellen Meredith laat je in haar boek 'Wat je lichaam vertelt' zien hoe je met behulp van energetische tools en technieken lekkerder in je vel kunt zitten.

Ellen Meredith | Nederlands | 304 pagina's
Kies je product:
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Ellen Meredith laat je in haar boek 'Wat je lichaam vertelt' zien hoe lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar samenhangen. We kunnen te allen tijde een dialoog met onszelf aangaan om erachter te komen hoe het écht met ons gaat. Daartoe moeten we wel de taal van ons lichaam leren spreken, omdat we anders niet weten wat het nodig heeft en wanneer het uit balans is.

De taal die je lichaam spreekt is energie. Lichaam, geest en ziel hangen onlosmakelijk met elkaar samen en gebruiken net onder de oppervlakte van je bewustzijn energetische signalen om met elkaar te communiceren. Je kunt te allen tijde een dialoog met jezelf aangaan om erachter te komen hoe het met je gaat en hoe je kunt helen. Daartoe moet je wel de taal van je lichaam (leren) spreken, omdat je anders niet weet wat het nodig heeft als het uit balans is.

Ellen Meredith leert je deze taal ‘spreken’, die bestaat uit licht, trillingen, beelden, geluiden en sensaties. Het zijn soms hele subtiele signalen die je lichaam uitzendt. Door voortdurend een ‘energetische dialoog’ met je lichaam aan te gaan, ontwikkel je de basisvaardigheden om het natuurlijke zelfhelende vermogen van je lichaam te activeren en te ondersteunen. De oefeningen, verkenningen, meditaties, voorbeelden en ervaringen uit de praktijk helpen je hierbij. Wat je lichaam vertelt helpt je om meer bewust te worden van de taal van energie en je aangeboren vermogen om die te spreken en te begrijpen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ellen Meredith
  • Vertaler(s)Willie van Boven
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Wat je lichaam vertelt (Paperback)
3.0
van de 5
Op basis van 2 reviews

Voor mij is dit boek een aanrader. Ik heb er veel aan gehad en zal het regelmatig pakken om oefeningen te blijven doen. Ik hoop dat ik goed leer voelen wat ik wel/niet moet doen om gezond te blijven.

Anja op 21 feb 2023

Had me enorm verheugd op dit boek. Kwam er niet doorheen, op pagina 40 was het nog steeds, wat anderen niet doen maar wat ze zelf doen was op 1 hand te tellen. Uitermate irritant en teleurstellend.

Nyncke op 8 feb 2023