Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462721500_front_cover
1 / 2

Verleid je lezer online (E-book)

succesformule voor overtuigend en creatief schrijven

Ellis Buis, Joyce Hardholt | Nederlands | 120 pagina's
Kies je product:
21,00

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Je wilt teksten schrijven die raak schieten en waar je lezers hebberig van worden. Teksten die ervoor zorgen dat ze in actie komen: een aankoop doen, een offerte opvragen, iets downloaden of inschrijven voor een nieuwsbrief. Maar het lukt je niet om die wervende woorden op papier te krijgen, laat staan om er onderscheidend in te zijn. Geen zorgen, want dit is makkelijker dan je denkt!

In dit praktische boek leer je de ins & outs van vlot en wervend schrijven. Ontdek hoe je je lezers enthousiast krijgt, verrassende invalshoeken bedenkt en teksten maakt die online goed vindbaar zijn. Je krijgt antwoord op vragen als: hoe krijg je de aandacht? Hoe houd je die vast? Hoe verleid je je lezers met jouw aanbod, ook als zij de tekst op hun telefoon bekijken of haastig door je website klikken?

Je krijgt een mix geserveerd van oude, effectieve schrijfwetten en de frisse kneepjes van online copywriting. Met de succesformules in dit boek behoren jouw schrijfzorgen tot het verleden. Laat je inspireren en schrijf vanaf nu teksten die doen wat ze moeten doen: je doelgroep overtuigen en in beweging brengen.

Verleid je lezer online is de compleet geactualiseerde herdruk van de bestseller Commercieel en creatief schrijven.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ellis Buis, Joyce Hardholt
  • UitgeverijUitgeverij Thema

Reviews

Verleid je lezer online (E-book)
Schrijf als eerste een review!