Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789025774509_front_cover
1 / 2

Rupsje Nooitgenoeg 100 eerste woordjes (Hardback)

Eric Carle | Nederlands | 16 pagina's
13,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Met het flapjesboek 'Rupsje Nooitgenoeg - 100 eerste woordjes' leren dreumesen de dingen om zich heen spelenderwijs te benoemen. Samen met ieders favoriete rups, natuurlijk!

Door heel 'Rupsje Nooitgenoeg - 100 eerste woordjes' zitten belangrijke eerste woordjes verstopt om een vocabulaire op te bouwen. De lezer hoeft alleen maar de rups te volgen, van de stad naar de dierentuin en van het strand naar een picknick. En onderweg is er uiteraard allerlei lekkers te snacken, zoals we inmiddels van Rupsje Nooitgenoeg kunnen verwachten.

Achter de stevige flapjes in dit kartonboek schuilen nog meer woordjes. En de prachtige illustraties, in de onmiskenbare stijl van Eric Carle, helpen de woordenschat vergroten en nodigen uit om op ontdekkingstocht te gaan. Voor kinderen vanaf 2 jaar die beginnen met praten.

Rupsje Nooitgenoeg is het bekendste en meest geliefde karakter van schrijver en tekenaar Eric Carle. Hoewel het gelijknamige, iconische prentenboek al meer dan 50 jaar geleden verscheen, staat het nog altijd bij veel mensen in de boekenkast. En dat is niet verwonderlijk: de heldere collage-illustraties zijn samen met het vrolijke verhaal nog steeds een feest om te (her)lezen.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Eric Carle
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

Rupsje Nooitgenoeg 100 eerste woordjes (Hardback)
Schrijf als eerste een review!