Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789032513924_front_cover
1 / 2

Een huis vol vrienden (E-book)

Mia denkt het eindelijk rustiger te krijgen nu de kinderen volwassen zijn; Owen denkt na zijn verhuizing eindelijk tijd voor zichzelf te hebben. Het blijkt al snel dat ‘rustig aan’ niet gaat lukken…

Erica James | Nederlands
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Mia verlangde er zo naar om tijd voor zichzelf te hebben. Haar drie volwassen kinderen de deur uit, haar overheersende echtgenoot voornamelijk bezig met zijn werk in Brussel – nu zou ze eindelijk rustig aan kunnen doen. Maar in minder dan geen tijd is ze alweer de vredestichter in de familie.

Owen verbaasde vrienden en familie door zijn bedrijf te verkopen en naar het plattelandsdorpje Little Pelham te verhuizen. Maar het dorp, en het huis dat hij koopt in het bijzonder, hebben al sinds zijn kindertijd een grote betekenis voor hem. Hier hoopt hij eindelijk tot rust te kunnen komen.

Als Mia met het welkomstcomité bij Owen langsgaat, worden ze beiden verrast door de aantrekkingskracht die ze voelen. Maar Mia heeft al haar energie nodig voor de familieproblemen die de kop opsteken, en Owen heeft zich al te vaak gebrand aan de liefde.

Het wordt al snel duidelijk dat ‘rustig aan’ niet gaat lukken…

Een huis vol vrienden is een warme roman over de waarde van liefde en familie.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Erica James
  • UitgeverijVBK|Media
  • Imprintde Kern

Reviews

Een huis vol vrienden (E-book)
Schrijf als eerste een review!