Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Handboek voor mindere dagen (E-book)

Shortcuts naar een lichter leven

Eveline Helmink | Nederlands | 188 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In ‘Handboek voor mindere dagen’ vertelt de hoofdredacteur van Happinez, Eveline Helmink, wat zij doet op dagen dat alles tegen zit. In deze tijd, waarin iedereen alleen maar de leuke dingen deelt, vergeten we bijna dat we ook dagen meemaken die gewoon stom zijn. En dit zijn juist de dagen die je het meeste over jezelf leren. Het is de les der lessen: het accepteren van en meebewegen met het leven zoals het is.

‘Handboek voor mindere dagen’ biedt relativering, troost en lichtvoetigheid, en vertaalt grote concepten over gelukkig leven naar de realiteit van alledag. Eveline Helmink deelt shortcuts naar een lichter leven. Want soms vraagt een mindere dag om niets meer dan een pluizig troostvest, een warme douche of een flink eind lopen.

‘Een prachtig pleidooi voor inclusief leven, een leven waarin ook ruimte is voor mindere momenten. Aanrader!’ – Roos Schlikker, auteur en columnist

Eveline Helmink (1980) is journalist en bladenmaker. Ze werkt als hoofdredacteur bij het mediamerk Happinez, dat internationaal inzichten en inspiratie deelt voor persoonlijke groei en een betekenisvol leven.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Eveline Helmink
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Handboek voor mindere dagen (E-book)
Schrijf als eerste een review!