Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Dit boek gaat over jou (E-book)

Ontdek wat jij te maken hebt met slimme dieren, bacteriën onder je oksels, koeienscheten, rivieren in de lucht en nog veel meer

Speelse non-fictie van Eveline Hensel en illustrator Kristel Steenbergen voor fans van Het raadsel van alles wat leeft.

Eveline Hensel | Nederlands | 84 pagina's
Kies je product:
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Dit boek gaat over jou is het fascinerende non-fictieboek van Eveline Hensel over jou en de wereld om je heen. De mens, planeet, natuur, techniek: alles hangt met elkaar samen. Hoe? Daarover lees je in dit boek vol kleurrijke illustraties van Kristel Steenbergen – en ontdek meteen wat jij gemeen hebt met een banaan!

Weet jij dat het water op aarde eigenlijk miljarden jaren oud is? Grote kans dat jouw kraanwater ooit door een dino is opgedronken en weer uitgepiest! En weet je waarom jij bang bent voor niet-bestaande monsters onder je bed? Dat heeft alles te maken met je voorouders en je hersenen! Wat dingen te maken hebben met jou en jouw toekomst, is soms ingewikkeld om te begrijpen. Maar in dit boek even geen ver-van-je-bed- en boven-je-pet-gedoe. Wel herkenbare voorbeelden over slimme dieren, bacteriën, koeienscheten en nog veel meer. Zodat jij ontdekt hoe je bij iets heel groots hoort.

Eveline Hensel is leerkracht in het basisonderwijs. Eerder adviseerde ze bedrijven over duurzaamheid en ze is medebedenker en -maker van het in 2022 heropende artis-Groote Museum. De aansprekende illustraties zijn gemaakt door freelance-illustrator en ontwerper Kristel Steenbergen.

‘Een speels en inspirerend boek boordevol verrassende weetjes.’

Govert Schilling

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Eveline Hensel
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Dit boek gaat over jou (E-book)
Schrijf als eerste een review!