Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Julia's ontsnapping (E-book)

In Julia's ontsnapping, het vervolg op Julia's reis en Julia's verdwijning, trakteert Finn Zetterholm je opnieuw op een geweldig avontuur door de geschiedenis van de kunst.

Julia bezit een bijzondere gave: ze kan verdwijnen in een schilderij en wordt dan wakker in de tijd van de kunstenaar. Ze komt ze terecht bij René Magritte in Brussel tijdens de Tweede Wereldoorlog, reist met de jonge Wolfgang Amadeus Mozart naar een concert in Parijs en belandt bij Shakespeare in Londen. Julia's reizen zijn niet zonder gevaar. Illusionist Hoffman duikt weer op, en die wil haar ook deze keer niet laten ontsnappen. Lukt het Julia om op tijd terug te keren naar de 21e eeuw?

Julia's reis werd verkozen tot Jeugdboek van het jaar 2010.

De pers over Julia's reis:


'Schitterend' - NRC Handelsblad


'Een geweldig, fraai en bijzonder boek' - Noordhollands Dagblad


'Een adembenemend avontuur door zes eeuwen schilderkunst.' - Boekverkopers

Finn Zetterholm (1945) is in Zweden vooral bekend als zanger en gitarist. Daarnaast schrijft hij liedjes en cabaretteksten voor radio en televisie. Finn heeft verschillende kinderboeken geschreven.

Finn Zetterholm | Nederlands | 291 pagina's
10,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In Julia's ontsnapping trakteert Finn Zetterholm je opnieuw op een geweldig avontuur door de geschiedenis van de kunst. Julia's ontsnapping is het spannende vervolg op de succesvolle boeken Julia's reis en Julia's verdwijning. Julia bezit een bijzondere gave: ze kan verdwijnen in een schilderij en wordt dan wakker in de tijd van de kunstenaar. Ze komt ze terecht bij René Magritte in Brussel tijdens de Tweede Wereldoorlog, reist met de jonge Wolfgang Amadeus Mozart naar een concert in Parijs en belandt bij Shakespeare in Londen. Julia's reizen zijn niet zonder gevaar. Illusionist Hoffman duikt weer op, en die wil haar ook deze keer niet laten ontsnappen. Lukt het Julia om op tijd terug te keren naar de 21e eeuw? Julia's reis werd verkozen tot Jeugdboek van het jaar 2010. De pers over Julia's reis: `Schitterend NRC Handelsblad `Een geweldig, fraai en bijzonder boek Noordhollands Dagblad `Een adembenemend avontuur door zes eeuwen schilderkunst. Boekverkopers Finn Zetterholm (1945) is in Zweden vooral bekend als zanger en gitarist. Daarnaast schrijft hij liedjes en cabaretteksten voor radio en televisie. Finn heeft verschillende kinderboeken geschreven.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Finn Zetterholm
  • Vertaler(s)Erica Weeda
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Jeugd

Reviews

Julia's ontsnapping (E-book)
Schrijf als eerste een review!