Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

This Book Will Make You Feel Something (Paperback)

Dit is jouw satisfyer in boekvorm. Op zoek naar een erotisch verhaal over seks met je ex, je buurman of een vampier? We got your back – ehh BOOK!

Florence Bark | Nederlands | 224 pagina's
Kies je product:
21,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

This Book Will Make You Feel Something is een verhalenbundel met 25 spicy erotische verhalen die jou gegarandeerd kriebels tussen je benen zullen geven. Volg de flowchart, kies het perfecte verhaal voor jouw stemming en geniet!

Ondanks dat bijna alle vrouwen het doen, vindt iets meer dan de helft van de vrouwen het ongemakkelijk om toe te geven dat ze masturberen. Masturbatie is niet alleen een geweldige manier om te leren wat je leuk vindt, het is ook bewezen dat het serotonine, dopamine en oxytocine (alle goede dingen) in je hersenen vrijmaakt. Het kan je ook een positiever beeld of gevoel geven over je eigen lichaam.

Dat is het betoog van Florence Bark. Zij wil het taboe rond vrouwelijke masturbatie doorbreken, en met haar boek This Book Will Make You Feel Something gaat zij dat doen. Na een stukje anatomie en psychologie over seks en orgasmes kun je de theorie in de praktijk brengen door met de 25 korte verhalen en de 25 bijbehorende masturbatietips aan de slag te gaan. Gebruik het boek voor wat broodnodige me-time of om je seksleven nóg spannender te maken – en laten we dat taboe op vrouwelijke masturbatie voor eens en voor altijd doorbreken.

Happy masturbating!

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Florence Bark
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

This Book Will Make You Feel Something (Paperback)
4.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een super origineel, verrassend en leuk boek. De combinatie van masturbatie tips en erotische verhalen zorgt voor een sterk totaal.

Kim Coenen op 10 jul 2023