Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789021040967_front_cover
1 / 1

Post mortem (E-book)

Cases en verhalen uit de praktijk van de bekendste patholoog van Nederland

Waargebeurde verhalen uit de praktijk van de bekendste patholoog van Nederland, Frank van de Goot.

Frank van de Goot, Marja West | Nederlands
Pre-order
Het nieuwste e-book van Frank van de Goot, Marja West verschijnt op 15-8-2024
Op de dag van verschijnen op je e-reader hebben? Reserveer dan nu bij Boekenwereld:
€ 12,99
Voeg dit e-book toe aan je winkelwagen en reken veilig en betrouwbaar af. Op 15-8-2024 ontvang je de downloadlink in je mailbox en account.
Veilig betalen met:

Ontdek de wereld van pathologie in Post mortem van Frank van de Goot, dé bekendste Nederlandse forensisch en klinisch patholoog.

Frank van de Goot neemt je mee in zijn dagelijks leven met de dood. Hoe mysterieus de doodsoorzaak ook is en wat de betrokkenen ook beweren, voor Frank van de Goot hebben de doden geen geheimen. Gedreven door nieuwsgierigheid en passie voor zijn vak is hij altijd op zoek naar de ware toedracht van de dood. Door middel van onconventionele experimenten verzamelt hij bewijsmateriaal, en doet zo geruchtmakend onderzoek in zaken als de balkonval van Sharleyne, de balpenaffaire en de verdwijning van Arjen Kamphuis.

Van de Goot verhaalt eerlijk en vol passie over zijn dagelijkse werkzaamheden en wat die ons leren over de dood, waarbij de waarheid voor de nabestaanden boven water halen zijn voornaamste motivatie is.

Frank is ook bekend van het tv-programma Doden liegen niet. Door zijn enorme kennis en ervaring wordt hij regelmatig uitgenodigd in radio- en tv-programma’s, zoals rtl Late Night.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Frank van de Goot, Marja West
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Post mortem (E-book)
Schrijf als eerste een review!