Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De Fevre Dream (Paperback)

George R.R. Martin | Nederlands | 352 pagina's
Kies je product:
21,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

De Fevre Dream van George R.R. Martin - de auteur van het bestsellende fantasy-epos Het Lied van IJs en Vuur, waarop de HBO-televisieserie Game of Thrones is gebaseerd - is een van zijn zeldzame uitstapjes buiten het fantasy-genre. Een vampierroman zoals je die nog nooit hebt gelezen.

Winter 1857. Abner Marsh heeft grote moeite werk te vinden als kapitein van een rivierstomer op de Mississippi. Als een rijke aristocraat hem onverwacht een lucratief aanbod doet, is Abner meteen op zijn hoede.

De reden? De spookachtig bleke Joshua York met zijn kille blik gaat er volledig aan voorbij dat Abners vloot op één boot na compleet is vergaan tijdens een ongewoon strenge winter. Het laat hem bovendien onverschillig dat hij zijn investering de komende tien jaar niet zal terugverdienen. Wat dan wel zijn redenen zijn om de gevaarlijke Mississippi op te gaan, vertelt hij niet - en de enige voorwaarde die hij stelt, is dat Marsh zijn afwijkende gedrag zonder vragen te stellen accepteert, hoe bizar, willekeurig of bevreemdend dat gedrag ook mag zijn.

Abner gaat aarzelend akkoord, misschien tegen beter weten in. Pas tijdens de eerste reis met de Fevre Dream dringt het langzaam maar zeker tot hem door dat hij een overeenkomst is aangegaan waarvan de afloop heel onzeker is.

'Dit boek kan zich meten met Anne Rice' Dagboek van een onsterfelijke. Dit is revolutionair werk.'

- Rocky Mountain News

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)George R.R. Martin
  • Vertaler(s)Roelof Posthuma
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy

Reviews

De Fevre Dream (Paperback)
Schrijf als eerste een review!