Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De wijsheidscodes (Paperback)

Verander je emotionele frequentie met spirituele oerteksten

Waarom blijven bepaalde spirituele teksten eeuwenlang hun waarde behouden? Gregg Braden laat zien wat ze zo universeel maakt: de codes van wijsheid die erin verscholen liggen.

Gregg Braden | Nederlands | 240 pagina's
Kies je product:
22,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In zijn nieuwste boek De wijsheidscodes deelt Gregg Braden verborgen codes van wijsheid in eeuwenoude spirituele geschriften. Wereldwijd bekend om zijn bestsellers en het verbinden van wetenschap en spiritualiteit, maakt Braden in De wijsheidscodes deze kennis toegankelijk voor een breed publiek.

De woorden die we denken en zeggen hebben grote invloed op de chemie in ons lichaam, hoe we ons voelen en hoe we over onszelf denken. Steeds meer recent biologisch en neurolinguïstisch wetenschappelijk onderzoek toont dit aan. Onze voorouders bezaten deze kennis duizenden jaren geleden echter al intuïtief. Zij creëerden daarom specifieke woordpatronen om troost, heling en (innerlijke) kracht te vinden in moeilijke tijden en codeerden deze krachtige woorden in gebeden, gezangen, mantra's, hymnes en heilige geschriften: de wijsheidscodes.

Gregg Braden verzamelde voor dit boek een aantal van deze wijsheidscodes. Via de woorden van onze voorouders die in hun leven voor dezelfde beproevingen werden gesteld als wij nu, ontstaat er een onzichtbare band met hen. Alle eeuwen die tussen ons in liggen lossen op en het meesterschap van het verleden kan ons meesterschap in dit moment worden.

Elke wijsheidscode gaat vergezeld van een korte omschrijving van wat de code betekent, waarom deze belangrijk is en hoe je de code in je leven kunt toepassen. Gregg Braden geeft een beproefde methode om de wijsheidscodes te gebruiken. Door vertrouwd te raken met de code, een connectie tot stand te brengen tussen hoofd en hart, de teksten met hart en ziel uit te spreken en aandacht te schenken aan de veranderingen die de woorden teweeg brengen, ben je steeds beter in staat om uitdagingen in moeilijke tijden het hoofd te bieden. De wijsheidscodes biedt steun bij verlies en verdriet, laat je je onuitgesproken angsten onder ogen zien en het kan helpen bij het vinden van vergeving.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Gregg Braden
  • Vertaler(s)Ronald Hermsen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

De wijsheidscodes (Paperback)
4.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een helder, leerzaam en inspirerend verhaal over het gebruik van eeuwenoude geschriften en de invloed hiervan op je denken en voelen. Het bevat een mooie selectie van verschillende geschriften.

Kim Coenen op 15 dec 2023