Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Van elkaar houden zonder jezelf te verliezen (Paperback)

Leer hoe je kunt stoppen met het veroordelen van je partner of jezelf, dat is wat Hal en Sidra Stone je meegeven in 'Van elkaar houden zonder jezelf te verliezen'.

Hal Stone, Sidra Stone | Nederlands | 216 pagina's
Kies je product:
23,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Twee wereldberoemde therapeuten laten in dit prachtige boek zien hoe we de magie in onze relatie kunnen terugkrijgen door middel van een aantal praktische stappen. Een fantastisch boek voor iedereen die behoefte heeft aan een intieme relatie waarin plaats is voor passie, liefde en romantiek. Leer hoe je kunt stoppen met het veroordelen van je partner of jezelf.

De partners Hal en Sidra Stone hebben een bijzonder fascinerend boek het licht laten zien. Het staat vol met baanbrekende ideeën, zoals het idee van de energetische verbinding.

Ik vind het heel mooi dat de creatieve en productieve relatie van de auteurs Van elkaar houden zonder jezelf te verliezen heeft opgeleverd. (Echt)paren zullen merken dat ze zich in goede handen bevinden wanneer zij de inzichtgevende, fantastische oefeningen doen. - Harville Hendrix

Met dit boek verrichten Hal en Sidra Stone baanbrekend werk. Hun visie op relaties is vernieuwend! Dit boek staat vol fantastische inzichten en wijsheden, die gegoten zijn in de vorm van een aantal bijzonder praktische tips. - Shakti Gawain

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Hal Stone, Sidra Stone
  • Vertaler(s)Philip Baumgarten
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Van elkaar houden zonder jezelf te verliezen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!