Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789493191266_front_cover
1 / 2

Reis naar de bron (Paperback)

Over liefde, pijn en bezieling

Han Bekkers | Nederlands | 369 pagina's
Kies je product:
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Reis naar de bron is een meeslepend verhaal over liefde, pijn en bezieling dat spirituele wijsheidstradities verbindt met moderne psychologische inzichten.

David is op de vlucht voor de spoken uit zijn verleden, maar hij is op een dood punt beland. Machtige vijanden bedreigen hem en hij moet vrezen voor zijn leven. Trauma’s uit zijn jeugd en vergeten droombeelden dringen zich op en dwingen hem onder ogen te zien dat zijn leven een puinhoop is. In de liefde stapelen de mislukkingen zich op. Met de moed der wanhoop legt hij zijn lot in handen van een leermeester, maar diens wijze lessen vormen slechts een begin van wat hij te leren heeft.

In de extase die hij hongerig blijft zoeken vangt hij een glimp op van het paradijs, maar zelfs de zuiverste liefde kan geen standhouden wanneer ze is geboren uit verraad. David is vastbesloten alle hindernissen te overwinnen, al heeft hij dan nog geen idee van de lange, barre tocht die hem te wachten staat en de vele obstakels die hij zal tegenkomen. Het wordt zowel een reis naar binnen als naar buiten, via fysieke bestemmingen die hem steeds een stukje verder brengen op de innerlijke weg naar zijn spirituele bron. Als hij zijn werkelijke doel eenmaal bereikt heeft, ziet dat er heel anders uit dan hij ooit had durven dromen.

Het is het op zichzelf staande eerste deel van de Reistrilogie van Han Bekkers. Deel 2 is Reis van de hoop en deel 3 is Reis van de feniks.

Han Bekkers schreef eerder De druppel en de oceaan, een boek over persoonlijk leiderschap. Het is zijn missie om anderen bij te staan in het proces van ontwaken en het ontdekken van hun zielsbestemming.

Meer informatie: https://www.hanbekkers.nl/han-bekkers-boeken/reis-naar-de-bron-deel-1-reistrilogie/

Bestelling, lezing, signeersessie, boekpresentatie, informatie en recensie-exemplaar ook via info@hanbekkers.nl of 06.5138.8667.

Reis naar de bron, roman van Han Bekkers, Uitgeverij Paris Books, Bodegraven, 369 pagina’s. Paperback: ISBN/EAN: 978-94-93191-26-6, Prijs € 20,00. E-boek: ISBN/EAN: 978-94-93191-27-3, Prijs: € 12,00.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Han Bekkers
  • UitgeverijLondon Books
  • ImprintParis Books

Reviews

Reis naar de bron (Paperback)
Schrijf als eerste een review!