Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Liefdesroep (E-book)

Richtingwijzer naar levensvervulling

Liefdesroep, het vervolg op de bestseller Liefdesbang, nodigt je uit om te luisteren naar de roep van je hart en een gelukkiger mens te worden door te kiezen voor jezelf en je passies.

Hannah Cuppen | Nederlands | 193 pagina's
Kies je product:
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Liefdesroep is het (logische) vervolg op de bestseller Liefdesbang van Hannah Cuppen. In haar eerste boek Liefdesbang besprak Hannah Cuppen bindingsangst en verlatingsangst en wat je hieraan kunt doen. In haar tweede boek Liefdesroep pakt zij wederom een thema aan waar velen mee worstelen. Iedereen zoekt in zijn of haar leven naar invulling, vervulling en passie. Met of zonder een romantische relatie gaat het erom dat we vaak vergeten - of niet durven - om ons hart te volgen.

Op haar eigen, aansprekende wijze roept Hannah Cuppen op, ze begeleidt, daagt uit en geeft praktische adviezen en voorbeelden om dit universele thema 'luisteren naar de roep van je hart' toegankelijk te maken. Als je voor jezelf en je passies durft te kiezen word je nu eenmaal een gelukkiger mens!

'Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dit boek nodigt je uit om jouw unieke liefdesroep te volgen als richtingwijzer naar een bezield en vervuld leven' - Hannah Cuppen

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Hannah Cuppen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Liefdesroep (E-book)
4.0
van de 5
Op basis van 2 reviews

Dit fijne boek is een prettig leesbaar, leerzaam en persoonlijk verhaal dat je op weg kan helpen naar meer levensvervulling en daarom een absolute aanrader.

Marte Koster op 13 mei 2023

Een helder, warm en persoonlijk boek dat me door de combinatie van het sterke verhaal van Hannah en haar goede vragen heeft deze zeker een verandering en bewustwording bewerkstelligd.

Kim Coenen op 14 apr 2023