Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789058718044_front_cover
1 / 1

Hoe boek voor strategische personeelsplanning (E-book)

Hanneke Moonen | Nederlands | 143 pagina's
Kies je product:
25,00

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Organisaties zijn volop in beweging, de markt verandert, het werk verandert, de financiële slagkracht fluctueert. Als leidinggevende merk je dit als geen ander. Je team past zich niet vanzelf aan de eisen van de toekomst aan. Je moet flink bezuinigen, op niet al te lange termijn gaat een aantal ervaren medewerkers met pensioen, de hardnekkige vacatures blijven onvervuld en niet al je medewerkers zijn klaar voor de nieuwe manier van werken. Herkenbaar?

Hoe ga je daarmee om? Hoe zorg je dat je personeelsbestand is afgestemd op de veranderingen in de organisatie en in de markt? En hoe krijg je meer grip op de kwaliteit en dynamiek van je afdeling of organisatie in het licht van de toekomst?

Knelpunten aanpakken met SPP

Strategische personeelsplanning geeft je de sturingsmogelijkheden, het geeft richting aan strategisch en effectief HRM, een belangrijke voorwaarde voor succes van organisaties. Strategische personeelsplanning is geen wondermiddel: het lost problemen niet vanzelf op. Maar het laat wel tijdig zien waar de knelpunten zitten, zodat je daar nu al op kunt anticiperen. Het Hoe-boek voor strategische personeelsplanning is een praktische handleiding, boordevol tips en werkvormen, en bijzonder bruikbaar bij het opzetten, begeleiden en borgen van strategische personeelsplanning in een organisatie.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Hanneke Moonen
  • UitgeverijUitgeverij Thema

Reviews

Hoe boek voor strategische personeelsplanning (E-book)
Schrijf als eerste een review!