Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Mandala's tekenen met kolams (Paperback)

Hannie de Jong | Nederlands
21,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Kolams zijn tekeningen met een stippenpatroon als basis. In dit boek leer je hoe je met eenvoudige patronen zelf kolams en kolammandala's kunt tekenen. De vele voorbeelden en de duidelijke uitleg helpen je stap voor stap op weg. Je begint met gemakkelijke kolams, maar al snel kun je ook ingewikkelder kolammandala's maken.

Geef jezelf de ruimte om je innerlijke creatieve bron te gebruiken. Combineer kleuren, symbolen en patronen tot je eigen mandala's. Eenmaal bezig merk je hoe leuk het is om deze bijzondere tekenvorm te gebruiken. Ook voor kinderen is het een creatieve en ontspannende bezigheid.

De bakermat van de kolam ligt in India, waar kolams een eerbetoon aan goden zijn en bescherming bieden tegen slechte invloeden. In de tekeningen in dit boek wordt de kolam verbonden met symbolen en patronen uit onze cultuur. Zo ontstaan bijzondere en kleurrijke kolammandala's.


Hannie de Jong geeft al bijna dertig jaar les in mandalatekenen. Zij deed meerdere tekenopleidingen, waaronder de opleiding Genezend Tekenen. Eerder verschenen van haar onder andere 'Chakra kleur- en werkboek' en 'Numerologische mandala's'.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Hannie de Jong
  • UitgeverijUitgeverij Akasha

Reviews

Mandala's tekenen met kolams (Paperback)
Schrijf als eerste een review!