Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492110039_front_cover
1 / 1

Prostaatkanker wacht niet op Pasen (E-book)

alles wat jij en je partner willen weten over prostaatkanker

Hans Frederiks | Nederlands | 128 pagina's
Kies je product:
7,50

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Toen hij twee jaar geleden werd geconfronteerd met de diagnose prostaatkanker, begon Hans Frederiks zich online gek te lezen over de mogelijke gevolgen, behandelingen en bijwerkingen. Hij googelde zich suf. De informatie die hij vond was zeer divers: de ene website zei dit, de andere beweerde iets anders. Zeker op gebruikersfora weet je niet meer wat je moet geloven.

Als journalist probeerde hij de onzinsites te scheiden van de zinvolle informatie. Tijdens de onderzoeken in het ziekenhuis, de diagnose en de behandelingen werd zijn kennis groter, ook dankzij de informatie van zijn artsen. In deze spannende tijden hield hij tevens een dagboek bij. De opgedane kennis en het dagboek hebben geresulteerd in dit boek.

In 'Prostaatkanker wacht niet op Pasen' lees je alles over de tests en onderzoeken om te achterhalen of je prostaatkanker hebt, over de mogelijke behandelingen en de bijwerkingen ervan en volg je aan de hand van het dagboek hoe de hele gang van zaken in zijn werk gaat.

Mocht je denken: klopt dat nu allemaal wat die journalist over prostaatkanker beweert? Het boek is gecheckt door zijn huisarts, uroloog en radiotherapeut.

Hans Frederiks is journalist en fotograaf. Hij schrijft onder andere over fotografie, cameras, vormgeving en kleurmanagement. En over prostaatkanker.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Hans Frederiks
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintMastix Press

Reviews

Prostaatkanker wacht niet op Pasen (E-book)
Schrijf als eerste een review!