Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het leven gaat verder (Paperback)

roman

Hans Keilson | Nederlands
Kies je product:
19,90

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Albrecht woont begin jaren twintig met zijn ouders in een Duitse provinciestad. Hij gaat naar het gymnasium, houdt ervan om de natuur in te gaan en voert lange gesprekken met zijn ongelukkige vriend Fritz, die niet meer naar school wil. De grote economische crisis van die jaren laat zich ook in het stadje voelen. Zijn vader, die een kleine kledingzaak heeft, weet het hoofd maar nauwelijks boven water te houden.

Als Albrecht na zijn eindexamen in Berlijn gaat studeren, komt hij in een turbulente wereldstad terecht, waar stakingen en demonstraties aan de orde van de dag zijn. Om in zijn onderhoud te kunnen voorzien gaat Albrecht in een orkestje spelen. Maar overleven is niet zijn enige uitdaging; Albrecht moet in deze verwarrende tijden ook zijn levensbestemming zien te vinden in het besef dat afzijdig blijven onaanvaardbaar is.

HET LEVEN GAAT VERDER is de schitterende ontwikkelingsroman waarmee de inmiddels wereldberoemde schrijver en psychiater Hans Keilson in 1933 debuteerde. De roman geeft niet alleen een fascinerend beeld van het alledaagse leven in de Weimar-republiek, maar kenmerkt zich tevens door het enorme psychologische inlevingsvermogen van de schrijver, zoals dat in al zijn werk naar voren komt.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Hans Keilson
  • Vertaler(s)Frank Schuitemaker
  • UitgeverijGennep B.V., Uitgeverij Van

Reviews

Het leven gaat verder (Paperback)
Schrijf als eerste een review!