Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

In stilte gehuld (E-book)

Op een warme dag verdwijnen twee zevenjarige meisjes. Calli, die door een trauma niet meer praat en Petra, haar hartsvriendin die voor haar spreekt. Iedereen helpt zoeken, iedereen is verdacht.

Heather Gudenkauf | Nederlands
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In de vroege ochtend van een warme dag in augustus verdwijnen twee zevenjarige meisjes spoorloos. Calli Clark, die sinds een traumatische gebeurtenis in haar peutertijd niet meer spreekt en Petra Gregory, Calli's hartsvriendin en stem. Zijn ze samen weggelopen? Zijn ze meegelokt? Iedereen helpt zoeken, iedereen is verdacht.

Antonia, Calli's moeder, is aanvankelijk vol vertrouwen dat haar dochter snel terugkomt. Calli gaat vaker alleen het bos in en kent het op haar duimpje. Hoewel ze ervan overtuigd is dat Griff, haar agressieve en vaak afwezige man, niets met de verdwijning van de meisjes te maken heeft, slaat de twijfel toe wanneer ze in haar achtertuin een grote en een kleine voetafdruk vindt. Samen met Petra's vader Martin en hulpsheriff Louis, Antonia's schoolliefde en rivaal van Griff, gaat ze op zoek naar haar dochter.

Maar ook Calli's oudere broer Ben, haar steun en toeverlaat, gaat het bos in. Alleen. Niet wetend dat hij daarmee zijn eigen leven op het spel zet.

Met In stilte gehuld heeft Heather Gudenkauf een weergaloze pageturner geschreven, die een spannend plot combineert met een intrigerend verweven verhaal over familierelaties

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Heather Gudenkauf
  • UitgeverijVBK|Media
  • Imprintde Kern

Reviews

In stilte gehuld (E-book)
Schrijf als eerste een review!