Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Brand Me! (Paperback)

Pak regie over je loopbaan

Helmi Geeve | Nederlands | 264 pagina's
23,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

'Ze zien wel hoe goed ik ben...' Met die instelling kom je er niet! Zonder een stevig personal brand en een onderscheidend, persoonlijk verhaal, ga je het tegenwoordig niet redden en gaan die promoties en leuke opdrachten aan je neus voorbij.

Of je nou in loondienst werkt of ondernemer bent, om op te vallen moet je werken aan je zichtbaarheid. Pak dus regie op je loopbaan en laat zien waar jij voor gaat en staat. ga met jezelf aan de slag en ontwikkel een merk waarmee je jouw unieke persoonlijkheid en talenten in de etalage zet.

Met dit boek op je bureau heb je jouw persoonlijke loopbaaninstrument vanaf nu altijd bij de hand. Brand Me! helpt je om inzichten te verwerven en jezelf een spiegel voor te houden. Durf naar jezelf te kijken en haal de beste versie van jezelf naar boven. Doe de oefeningen en laat je inspireren door de verhalen in dit boek. Neem een voorbeeld aan de boegbeelden die aan het woord komen en leer van hun doorzettingsvermogen, autonomie en geloof in zichzelf.

Je hebt het zelf in de hand. Dus waar wacht je nog op?

Zet jezelf in de spotlights!

Helmi Geeve is reputatie-expert, crisismanager en personal branding coach en hielp al meer dan 400 professionals bij het ontwikkelen van hun personal brand en hun verhaal.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Helmi Geeve
  • UitgeverijRep & Roer

Reviews

Brand Me! (Paperback)
Schrijf als eerste een review!