Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789024429141_front_cover
1 / 1

Wandelcoaching bij stress en onzekerheid (E-book)

In 10 stappen floreren

Hilde Backus | Nederlands | 164 pagina's
Kies je product:
20,50

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Een heldere en beproefde aanpak voor begeleiden in de natuur.

Wandelen werkt stressverlagend en de natuur doet ons goed. Veel coaches, psychologen en andere therapeuten weten dat ook. Ze zoeken naar een manier waarin ze resultaatgericht aan de wandel kunnen met hun coachees of cliënten. Dit is het eerste boek dat kennis over de kracht van wandelen in de natuur combineert met een praktisch 7-stappenplan, boordevol bruikbare oefeningen voor in de buitenlucht. Met het stappenplan bied je coachees een manier om om te gaan met stress en onzekerheid. Zonder te praten met bomen – want zweverig wordt het nooit.

Als je de heilzame kracht van de natuur eenmaal kent, wil je als coach nú naar buiten en aan het werk gaan. En je coachee ook! De oefeningen zorgen ervoor dat de coachee alles uit de wandelingen in de natuur haalt; hij of zij komt op adem, krijgt ruimte voor nieuwe inzichten, zet stappen en floreert. Dit monter en vlot geschreven boek is inhoudelijk stevig. Hilde Backus geeft heldere uitleg over de psychologische mechanismen die stress en onzekerheid veroorzaken en onderbouwt dit met verfrissend wetenschappelijk onderzoek. Wandelcoaching bij stress en onzekerheid is een praktisch boek waarmee je direct in je praktijk aan de slag kunt.

Hilde Backus is registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie en is gespecialiseerd in wandelcoaching. Ze ontwikkelde de post-hbo Wandelcoach Opleiding en Opleiding tot RegisterWandelcoach. Hilde is dol op wandelen en fietsen in de natuur, psychologie en gedrag, luisteren, verhalen en chocolade. Zij schreef eerder het boek Op weg naar plezier in je werk (2012).

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Hilde Backus
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintBoom

Reviews

Wandelcoaching bij stress en onzekerheid (E-book)
Schrijf als eerste een review!