Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Focus op fotografie - Straatfotografie (Paperback)

Huub Keulers, Marcel van der Looij | Nederlands
39,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Hoe mooi zou het zijn als je alledaagse taferelen kunt omzetten naar pakkende beelden. Om van andere fotografen te horen hoe zij dit aanpakken. Om over je schroom heen te komen om op straat te fotograferen en wat te doen als je betrapt wordt. Om te weten waar je wel en niet mag fotograferen en wat de wet hierover zegt.

Een antwoord hierop krijgen is een van de redenen waarom dit boek geschreven is. Het behandelt bovendien de vraag welke apparatuur je nodig hebt, hoe je mensen onopvallend fotografeert en hoe je je foto’s nabewerkt. Maar ook minder voor de hand liggende aspecten – zoals compositie, het samenstellen van een portfolio of serie en het effect van kleur in je foto – komen aan bod.

Dit boek is geschreven op een manier die voelt alsof de auteurs naast je zitten en met je in gesprek zijn. Hun werkwijze, tips en trucs zijn gebaseerd op jarenlange ervaring in de straatfotografie. Ze proberen het vooral niet te technisch te maken, want techniek is maar een heel klein onderdeel van straatfotografie. Het is belangrijk dat je situaties op straat ‘aanvoelt’ en er plezier in krijgt, maar vooral dat je merkt dat je betere foto’s gaat maken.

Het boek is doorspekt met direct toepasbare tips en talloze inspirerende foto's. Het kan zowel de beginnende als de gevorderde straatfotograaf aanzetten om zijn of haar straatfoto’s naar een hoger level te tillen.

Trefwoorden: straatfotografie digitale fotografie beeldbewerking huub keulers marcel van der looij handleiding

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Huub Keulers, Marcel van der Looij
  • UitgeverijDuuren Media, Van

Reviews

Straatfotografie (Paperback)
Schrijf als eerste een review!