Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Betekenisvolle werkrelaties (Paperback)

Ina Ahuis | Nederlands | 200 pagina's
34,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Om betekenisvol werk te leveren, vragen we elkaar relevante informatie op tafel te leggen en maken we mooie afspraken over eigenaarschap, lef tonen, wendbaarheid en het waarderen van verschillen. Maar in de praktijk, in onze

complexe werkelijkheid, doen we vaak iets anders, laten we ons niet zien en verzeilen we onbedoeld in een samenwerking die niemand wil. We laten onszelf dan ook niet sturen door afspraken alleen. Ons leven wordt grotendeels

bepaald door de kwaliteit van onze relaties. Dat is in ons werk niet anders.

Groei en innovatie vraagt van ons het onbekende in het werk – met de daarbij horende spanning – aan te gaan. Naarmate onze werkrelaties steviger zijn, gaat ons dat gemakkelijker af.

Dit boek biedt praktische theorieën, taal en handvatten voor leiders, adviseurs, trainers, coaches en andere professionals die werkrelaties in de samenwerking beter willen begrijpen en willen versterken.

Ina Ahuis is gespecialiseerd in leren in organisaties en werkt als organisatieadviseur aan samenwerkingsvraagstukken. Ze ontwikkelde haar eigen leergang, is docent bij verschillende instituten en treedt op als coach. Zij stelt betrokkenen in staat fundamenteel anders te kijken, geeft praktische handvatten om betekenisvol samen te werken en zorgt dat er wat te lachen valt.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ina Ahuis
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintManagement Impact

Reviews

Betekenisvolle werkrelaties (Paperback)
Schrijf als eerste een review!