Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789463382786_front_cover
1 / 2

Vingerafdrukken van een ZZP'er (Paperback)

een onderzoek naar de gevolgen van een jeugd in Japanse concentratiekampen

Ineke van Geest | Nederlands | 238 pagina's
Kies je product:
19,95

Op voorraad

Binnen vijf werkdagen in huis

Veilig betalen met:

We leiden allemaal het leven van een ZZP'er ofwel dat van een zelfstandige zonder personeel. Opvoeding en opleiding helpen ons om een vorm te vinden die recht doet aan de ontwikkeling van onze talenten. Daarna komen we wellicht toe aan een zinvolle invulling van ons bestaan. Werk, het stichten van een gezin kan ons daarbij helpen.

Vingerafdrukken laten we overal achter. Ze zijn uniek, ze horen bij ons. Niemand anders heeft ze en kan deze gebruiken. Het zijn onze sporen die zichtbaar maken waar we zijn geweest, wat we hebben gedaan en meegemaakt. Ze vormen de draad van ons leven. Ze laten de strijd zien die we voeren en de manier waarop we die te lijf gaan.

Voor de schrijfster is het een onderzoek geworden naar de gevolgen van een jeugd in Japanse concentratiekampen. Drie episodes verhalen over belangrijke wendingen in haar leven gevolgd door drie odes aan de zee, haar troosteres. "Achteraf" is een evaluatie van haar ontdekkingen en wat die tot op de dag van vandaag teweeg brengen.

Jan van Geest, broer van de schrijfster, heeft het omslag ontworpen. Hij heeft daarbij gebruik gemaakt van foto's van haar geboorteplaats en van de zee die tegen Bali opbotst.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ineke van Geest
  • UitgeverijAspekt B.V., Uitgeverij
  • ImprintAspekt B.V., Uitgeverij

Reviews

Vingerafdrukken van een ZZP'er (Paperback)
Schrijf als eerste een review!