Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789463386111_front_cover
1 / 2

Jamie op zijn wolk (E-book)

Marine-expert De Groot beschrijft de opkomst en het gebruik van zeemijnen in de Noordzee tijdens de Grote Oorlog.

Jaap Rameijer | Nederlands | 49 pagina's
4,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

‘Jamie op zijn wolk’ is een verhaal van bijna tweeduizend jaar geleden. Het speelt in Rhedae, het huidige Rennes-le-Château, dat magische dorpje in de Zuid-Franse Pyreneeën. Jamie komt daar op aarde om een belangrijke taak te verrichten. En om te leren wat het is om mens te zijn. De goudeerlijke, beetje naïve Jamie beleeft er de meest wonderlijke avonturen. Later ontmoet hij Maria Magdalena die uit het Heilige Land naar Frankrijk is gevlucht. Hij is helemaal weg van haar en van de prachtige boodschap die zij hier predikt. Jamie begeleidt

Maria op al haar tochten en wordt door haar gedoopt. Dan wordt hij verliefd op Joan, een van de vrouwen in het gezelschap van Maria Magdalena. Een liefde vol verwikkelingen. Helaas kunnen ze maar kort van elkaar genieten, want Jamie moet weer terug naar zijn wolk.

Er wacht een nieuwe, heel belangrijke taak op hem.

Het is een boek vol menselijke waarheden. Vol emotie. En vol spirituele inzichten. Inzichten die op een heel natuurlijke wijze zijn verweven in de avonturen van de aandoenlijke Jamie. Het is een spannend boek, met prachtige illustraties. Geschreven in simpele bewoordingen. Een boek dat je in een adem uit leest.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jaap Rameijer
  • UitgeverijAspekt B.V., Uitgeverij

Reviews

Jamie op zijn wolk (E-book)
Schrijf als eerste een review!