Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Niet langer achtervolgd door het verleden (Paperback)

Verjaag de hersenschimmen die door je hoofd blijven spoken

Het verleden is niet dood, het is niet eens voorbij. Kom er met James Hollis achter hoe jij door spoken uit het verleden beïnvloed wordt en hoe je ermee in het reine komt.

James Hollis | Nederlands | 248 pagina's
Kies je product:
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

We worden allemaal beïnvloed of beheerst door allerlei onzichtbare maar alom aanwezige krachten die ons zo nu en dan kunnen dienen, maar vaker in de weg blijken staan. Denk aan (voor)ouderlijke invloeden, innerlijke stemmen, dromen, impulsen, complexen en geheimen die ons leven vaak meer sturen dan we willen, kunnen en durven toegeven. Deze spookverschijningen dwalen door ons en de geschiedenis heen.

James Hollis maakt in 'Niet langer achtervolgd door het verleden' duidelijk hoe belangrijk het is om tot je door te laten dringen hoe je erdoor geleid wordt. Het verleden blijft je namelijk hardnekkig achtervolgen als je geen aandacht geeft aan wat je dwarszit en tegenhoudt.

Wie deze onzichtbare wereld durft te ‘zien’ en in het reine komt met wat was, gaat op weg naar een bewuster en meer vervuld leven. We zijn in staat om storende invloeden te weerstaan en worden niet langer achtervolgd door het verleden.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)James Hollis
  • Vertaler(s)Willie van Boven
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Niet langer achtervolgd door het verleden (Paperback)
4.0
van de 5
Op basis van 2 reviews

Niet langer achtervolgd door het verleden is een literair goed geschreven boek, het is een feest van herkenning, lang meeslepende vraagstukken vallen op z’n plek.

Saskia van Ekeren op 18 feb 2024

Een fijn, duidelijk boek waarin James Hollis beschrijft hoe patronen ontstaan, wat de link met het verleden is en hoe je deze patronen kunt doorbreken. Hollis geeft de lezer stof tot nadenken.

Nienke op 9 feb 2024