Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Maxime (Paperback)

Misbruikt, ontspoord en nu... gelukkig!

'Maxime' is het bijzonder openhartige levensverhaal van Maxime Meiland. Zij wil met dit boek meiden en vrouwen die het slachtoffer zijn geweest van sexting (en erger) een hart onder de riem steken.

Jan Dijkgraaf | Nederlands | 256 pagina's
Kies je product:
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Iedereen kent Maxime Meiland van de televisieserie ‘Chateau Meiland’, die op SBS 6 al enkele jaren meer dan een miljoen kijkers per aflevering trekt. Ze is een uitgesproken persoonlijkheid, die wordt gewaardeerd én bekritiseerd. In dit boek leren we de echte Maxime kennen.

De echte Maxime was gewoon een gelukkig kind, tot haar vader Martien het gezin verliet en zij op de middelbare school het slachtoffer werd van sexting. Daarna ging het van kwaad tot erger. Ze werd onhandelbaar, vluchtte in de drank en werd op haar vijftiende verkracht door een ex-bajesklant. Daardoor brokkelde haar zelfbeeld nog verder af en ging ze keihard richting de goot. Tot ze door therapie, de geboorte van dochter Claire en de verhuizing naar Frankrijk de knop wist om te zetten…

Wie de biografie ‘Maxime – Misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig!’ uit heeft, heeft kennisgemaakt met een sterke jonge vrouw met wie het na heel veel tegenslag toch nog goed is gekomen. En die zich kwetsbaar opstelde om andere vrouwen en meisjes een hart onder de riem te steken.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jan Dijkgraaf
  • UitgeverijUitgeverij Osjato B.V.

Reviews

Maxime (Paperback)
Schrijf als eerste een review!